• Lorem ipsum

LichtkoepelGroothandel.nl biedt een ruim assortiment en variatie van lichtkoepel producten aan op internet. Van lichtkoepels tot en met de bevestigingsmaterialen voor de lichtkoepels. Op onze webshop is alles te verkrijgen voor de beste prijs! Heb je vragen en/of opmerkingen dan horen wij deze graag. Je kunt ons hiervoor bellen of een e-mail sturen. Jouw mening is enorm belangrijk voor ons!

Alle producten eenvoudig en snel te vinden
De aangeboden producten op LichtkoepelGroothandel.nl zijn eenvoudig en snel te vinden via het navigatie menu van de webshop. Je kunt ook altijd bovenaan de webshop middels zoektermen producten opzoeken en bekijken. Kun je een product niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Veilig en vertrouwd bestellen
Elke bestelling die via onze webshop wordt geplaatst is veilig en vertrouwd. Ook de betalingen van de bestellingen zijn versleuteld en gecodeerd zodat niemand jouw gegevens kan inzien. Ook jouw gegevens zoals afleveradres en dergelijke zijn bij ons vertrouwd. Wil je je gegevens vervangen en/of updaten dan kun je met je account inloggen.

Gratis verzending
Jouw bestelling wordt altijd gratis verzonden naar elk adres in Nederland boven € 195,-. Daaronder betaal je € 35,- verzendkosten.