• Lorem ipsum

Accessoires

Bij lichtkoepelgroothandel.nl besteld u top kwaliteit losse onderdelen en toebehoren voor uw lichtkoepel en dakopstand. Door onze grote inkoop en voorraad zijn wij in de mogelijkheid u de accessoires voor een scherpe prijs aan te bieden.

Toon:
€31,05€22,15
op voorraad
Draaistok met haak voor spindel met oog - beschikbaar in 5 verschillende lengtes. Bedien met dit uitstekende product uw Prestige ventilatie lichtkoepel, zodat u frisse lucht combineert met daglicht. Lees meer
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis.
-29%
Prestige Draaistok met haak voor spindel met oog - 5 verschillende lengtes
Draaistok met haak voor spindel met oog - 5 verschillende lengtes
Draaistok met haak voor spindel met oog - beschikbaar in 5 verschillende lengtes. Bedien met dit uitstekende product uw Prestige ventilatie lichtkoepel, zodat u frisse lucht combineert met daglicht.
€31,05€22,15
Toon:
Accessoires

Ventileren 

De bediening stok met haak voor spindel met oog voor uw ventilatie lichtkoepel is beschikbaar in 5 verschillende lengtes. Zo combineert u frisse lucht met daglicht. De draaistok is een uitstekend product in combinatie met ons aanbod aan ventilerende lichtkoepels. Een ventilerende lichtkoepel is ideaal voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer. Tijdens warme dagen kan het warm worden onder lichtkoepel. Het is ideaal om deze te kunnen openen voor frisse lucht. 

Losse opstanden en lichtkoepels

Bent u zoek naar een los onderdeel? Wanneer uw opstand of lichtkoepel in orde is kunt u kiezen om de opstand/lichtkoepel los te bestellen. Bekijk ons aanbod aan losse opstanden of losse lichtkoepels

Lichtkoepel set 

Wij adviseren u wel om uw dakkoepel volledig te vervangen of vernieuwen zodat u zeker bent van een goed geïsoleerde en afgesloten lichtkoepel. Wanneer u voor een Prestige lichtkoepel set kiest, ontvangt u de lichtkoepel en opstand compleet als set. 

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies

Wilt u graag meer informatie over de lichtkoepel toebehoren? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze experts zullen u persoonlijk en vakkundig te woord staan en adviseren u over uw lichtkoepel.